Želimo vam predstaviti više informacija o tome kako naš tim sastavlja i piše recenzije na https://bio-trikovi.com/. Naučite detaljno korake, metode i ciljeve koje slijedimo kada istražujemo proizvod ili članak na blogu.

Pregled smjernica i istraživačke metode

Naš cilj je pružiti vam niz visokokvalitetnih i dobro istraženih recenzija i članaka. Kako biste mogli stvoriti bolje mišljenje o proizvodu koji tražite. Da bismo to učinili, nudimo ekskluzivan uvid u širok raspon rješenja za dobrobit i savjete za zdravlje i ljepotu. Povezani su s područjima kao što su njega kože, zdravlje, hrana, sport, mršavljenje, ljubav, životinje, moda itd.

Od našeg lansiranja 2016. napisali smo i objavili više od 1000 recenzija različitih inovativnih proizvoda. Naš glavni cilj je stvoriti zajednicu nepristranih mišljenja i savjeta za zdrav život za sve. U konačnici, o tome ovisi i naš ugled i ugled naših partnera.

Ne naplaćujemo novac za pisanje recenzije za proizvod ili drugu uslugu koja se nudi na ovoj stranici. Sve se nudi potpuno besplatno. Ulažemo svoje vrijeme i novac kako bismo našim korisnicima pružili kvalitetnu uslugu. Naš prihod dolazi od affiliate marketinga i oglašavanja. Za više informacija o tome pogledajte naš odjeljak za oglašavanje.

Cilj našeg pregleda proizvoda

Cilj nam je informirati naše čitatelje o:

  • Veliki izbor novih i postojećih proizvoda ili usluga za zdravlje, mršavljenje, detoksikaciju, intimno iskustvo, potenciju, ljubav, ljepotu, dijete, higijenu i vježbe;
  • Različiti aspekti proizvoda. To je učinjeno kako bi se klijentima pomoglo da razumiju recenzirani proizvod. Kao i njegovu svrhu, povijest, karakteristike, funkcionalnosti, sastojke, prednosti, nedostatke i kvalitetu.
  • Članci su sastavljeni na temelju prikupljenih recenzija, mišljenja, komentara, ugleda i korištenja;
  • Predstavite im alternativna rješenja ljepote i zdravlja, slična onima koja zanimaju naše čitatelje;
  • Sve pravne radnje, prijevare, lažne aktivnosti, povlačenje proizvoda ili regulatorne aktivnosti povezane s programom ili proizvodom.
Nota Bene! Sve te informacije pružamo pregledom desetaka, stotina, a ponekad i tisuća preporuka, vezanih uz predmetni proizvod ili uslugu!

Kriterij pregleda proizvoda

U nastavku ćete pronaći vodič koji opisuje kriterije prema kojima pišemo, uređujemo i objavljujemo naš sadržaj. Ovo je samo skup smjernica i može varirati ovisno o metodi istraživanja, vrsti proizvoda i stilu pisanja.

#1. Značajke proizvoda

Odjeljak ‘Što je odjeljak i kako radi’ pruža osnovne informacije o proizvodima. To obično uključuje – naziv proizvoda, naziv proizvođača, službenu web stranicu, sastojke i upute za uporabu. Klijenti također mogu saznati o njegovom djelovanju i namjeni, nuspojavama i cijeni u različitim zemljama.

#2. Opis, pogodnosti i prednosti

Odjeljak ‘Prednosti i prednosti’ daje vam detaljniji opis proizvoda. Ovaj pregledni dio recenzije opisuje najvažnije značajke proizvoda i rezultate koje daje. Temelji se na informacijama koje se nalaze na službenoj web stranici. Svrha je pružiti uvid u karakteristike, svojstva, upotrebu, dobrobiti i učinke.

#3. Mišljenja, komentari i svjedočanstva

Ovaj odjeljak prenosi iskustva kupaca, prema preporukama koje smo prikupili u našoj studiji. Uzimaju se u obzir različiti komentari i recenzije različitih korisnika za dano rješenje za ljepotu i zdravlje. Jednostavno pokušavamo prikazati ono što vam se sviđa ili ne sviđa kod proizvoda.

#4. Nuspojave i kontraindikacije

Odjeljak ‘Nuspojave i kontraindikacije’ uključuje popis mogućih negativnih reakcija koje proizvod može imati. Naravno, ako je to prijavljeno od strane kupaca.

#5. Sastav i sastojci

Ovaj odjeljak pruža klijentima popis glavnih sastojaka u sastavu kozmetičkog proizvoda. Trudimo se istražiti njihovo djelovanje i točnu ulogu u formuli. Zatim objasnite korisnicima kako mogu imati koristi od njih.

#6. Cijena proizvoda

Ovaj odjeljak informira klijente o tome gdje je najbolje kupiti proizvod. Kao i njegovu cijenu i način narudžbe, plaćanja i dostave. Dajemo sve od sebe kako bismo ih upozorili na potencijalne prijevare koje postoje u digitalnom svijetu.

#7. Zaključak

Odjeljak “Zaključak” daje sažetak koji izravno ovisi o svim detaljima proizvoda. Barem na onima koje smo uspjeli pronaći tijekom istraživanja, ne uzimajući u obzir naše osobno mišljenje. Također dijeli neke osnovne savjete o načinu života koji mogu poboljšati vašu kvalitetu života!

Kriterij pretraživanja i pregleda

Recenzije i članke potpisuje dinamičan, energičan i visoko motiviran tim koji prikuplja i analizira informacije o različitim temama. Uglavnom se tiču ​​detoksikacije, intimnosti, ljepote, dobrobiti, zdravlja, mršavljenja i tjelovježbe. Ali možemo ići dalje od njih i zaroniti u nove teme ako je to ono što zanima naše čitatelje. Naša istraživanja provode se prema strogom i ozbiljnom protokolu. Nastojimo dobiti dobro utemeljenu predodžbu o pouzdanosti proizvoda.

Osnovna pravila kojih se pridržavamo su:

  • Uzimamo u obzir samo mišljenja stvarnih kupaca ili korisnika i ostavljamo po strani ona koja nisu podložna provjeri ili su pokušaj zlouporabe.
  • Nismo osobno pristrani.
  • Informacije koje daje proizvođač ili njegovi partneri ne uzimamo zdravo za gotovo.
  • Pazimo na broj reklamacija i povrata proizvoda.

Kako pregledavamo komentare korisnika

Svrha svake recenzije je pomoći potrošačima da donesu dobar i siguran izbor pri kupnji proizvoda za zdravlje i ljepotu. Želimo stvoriti zajednicu korisnika. A kako bismo to postigli, naše su smjernice za komentare jasne. Želimo iskrene i korisne preporuke koje pružaju jasne informacije o svakoj relevantnoj temi.

Ne toleriramo nikakav oblik govora mržnje, klevete, plagijata, samopromocije ili lažnog predstavljanja. Osim toga, zadržavamo pravo zatražiti broj narudžbe prilikom slanja komentara. Kako bismo mogli provjeriti i potvrditi da je recenzent legitiman kupac.

Ne prihvaćamo poruke koje su preekstremne. Razumijemo bijes koji može uzrokovati neriješen problem, ali mi nismo mjesto za svođenje računa. Zato objavljujemo samo iskrena mišljenja. Ako preporuka ne odgovara proizvodu, ako je nepotrebna ili ako sadrži osjetljive osobne podatke, zadržavamo pravo izmjene ili brisanja iste.

Kako bismo osigurali da doprinose zajednici na smislen način, sva mišljenja i komentare koje primimo pregledavamo pojedinačno. Ako ne zadovoljavaju bilo koji od gore navedenih kriterija, zadržavamo pravo da ih promijenimo ili izbrišemo bez prethodne obavijesti. Iako činimo sve da spriječimo objavu ovakvih komentara, ipak je moguće da završe na stranici. Ako naiđete na neprimjereno mišljenje u bilo kojem obliku, ne ustručavajte se javiti nam. Upotrijebite naš obrazac za kontakt kako biste nam omogućili da ispravimo pogrešku.

Kako bismo održali jasnoću teme rasprave, održavamo određeni broj komentara (oko 50) za svaki članak. Zadržavamo pravo da ne prihvatimo mišljenja koja ne dodaju ništa značajno konkretnoj temi.

Pažnja! Većina izmjena komentara odnosi se na pravopis, gramatiku, oblikovanje, uvredljive riječi, govor mržnje i sve što krši naše Uvjete korištenja. Napominjemo da nikada ne mijenjamo značenje komentara, niti ocjenu koju daju proizvodu za koji su namijenjeni.

Završne riječi

Svi ti koraci zahtijevaju puno vremena i to je razlog zašto vam ne možemo ponuditi članke o nedavno izdanim proizvodima.

Nastojimo pružiti visokokvalitetne, jasne i detaljne članke i recenzije proizvoda Imajte na umu da su sva mišljenja podijeljena na našoj web stranici samo u informativne svrhe.

Ako imate pitanja o našem radu, prijedloge, komentare i preporuke – možete vidjeti načine da nas kontaktirate putem odjeljka “Kontakti” (ovdje unesite vezu za kontakt).

Predstavljamo vam neke od naših najpopularnijih uređivačkih značajki iz našeg odjeljka ‘Blog’:

Detox – što je detoksikacija i kako njome očistiti tijelo?

Kako brzo smršaviti bez dijeta?

Bilje protiv visokog krvnog tlaka i stresa