Ljepota i zdravlje u nama!

Bio-Trikovi.com je digitalni informativno-obrazovni portal, čija je glavna svrha predstavljanje informativnih materijala i recenzija proizvoda. Oni se odnose na sljedeće teme iz područja ekološki prihvatljivog načina života i metoda prirodnog utjecaja na stil života:

Ljepota: Estetika je važna u svakom pogledu. Svatko želi uživati ​​u mekoj i glatkoj koži lica i cijelog tijela. Kao i njegujte kosu kako bi vaša kosa bila elastična i pravilno hidratizirana.

Zdravlje: Ne postoji osoba koja ne želi uživati ​​u dobroj vitalnosti i slobodi kretanja. A to se postiže zdravim načinom života i osluškivanjem individualnih potreba organizma.

Učinci na apetit: Metabolička aktivnost i sitost također se mogu ciljati prirodnom prehranom i redovitim vježbanjem.

Detoksikacija: Postojanje u brzom urbanom okruženju izlaže naša tijela stalnom bombardiranju slobodnih radikala i sitnih čestica prašine. Kvaliteta hrane u trgovinama obično se može dovesti u pitanje. U njima se često razvijaju bakterije i toksini opasni za gastrointestinalni trakt. Svaki organizam treba s vremena na vrijeme očistiti jetru.

Intimnost: Romantični odnosi među spolovima uzbuđuju čovjeka od početka njegovog postojanja. Postoji mnogo prirodnih načina da se utječe na libido i poveća metabolička aktivnost odgovorna za opskrbu organa krvlju. Većina ljudi jednostavno još nije naučila o njima.

Ostale teme povezane s prirodnim načinom života: Način na koji se tijelo osjeća može ovisiti o svakom njegovom dijelu i njegovom susjednom sustavu. Nijedna informacija nije suvišna.

žena, cvijeće

Biti lijepi i zdravi uz prirodu i njezine darove – naš cilj!

Osnovni cilj informativnog portala Bio-Trikovi je pružanje korisničkih članaka i recenzija biokozmetičkih proizvoda. Naš tim čini nekoliko mladih, ali iskusnih i entuzijastičnih modernih urbanih ljudi. Nastojeći živjeti što više i potpunije, došli smo do sljedećih zaključaka:

  1. Dobar estetski izgled i zdravlje postižu se simbiozom prirodnih metoda i napretka znanosti.
  2. Sreća se postiže kada se principi modernog društva spoje s dobro uspostavljenom praksom i tradicijom.
  3. Završen pojedinac je onaj koji je stalno informiran i radi na sebi.

Svaki od članova uredničkog tima Bio-Trikovi stalno se educira o raznim temama. Ulaze u polje ekološki prihvatljivog načina života. Mi smo znanstvenici, autori, nutricionisti i kulturolozi. Osim toga, već smo izgradili osobnosti s obitelji i prijateljima. Ali imamo i jedno znatiželjno dijete. I ne želi prestati gledati na svijet s lakoćom, čuđenjem i žeđom za znanjem.

Nastojimo otkriti prirodna čuda majke prirode i naučiti njihovu pravu primjenu kroz metode biologije, tehnologije, kozmetologije i prehrane. A onda da podijelimo ono što smo naučili s vama – potrošačima!

Kako bismo svi zajedno izgradili ljepše i zdravije sutra!

икона, свят

Više od 128.000 posjeta mjesečno

Preko 45.000 pratitelja na društvenim mrežama

Informacije na 5 jezika, dostupne u više od 30 zemalja

Zahvaljujući profesionalnosti, koja je glavna kvaliteta našeg tima, informacije u “Bio-Trikovi” čitaju se u više od 60 zemalja i dostupne su na 5 jezika.

 

Misija prirodne ljepote i stila u modernosti

žena, glamur

Mi, tim koji stoji iza Bio-Trikova, vjerujemo da je redovita upotreba prirodnih proizvoda najbolja odluka koju možete donijeti. Pogotovo ako želite održati dobro zdravlje i puni način života. To je važno u vrijeme kada je tržište doslovno preplavljeno kozmetikom koja se sastoji uglavnom od kemikalija i umjetnih tvari.

Stoga je naš glavni cilj slobodno dijeliti informacije o biokozmetičkim proizvodima dostupnim na internetu. Ovo je naša misija. Posvetite svo svoje vrijeme i trud u izradi ove web stranice. Vjerujemo da će vam pomoći da odaberete najbolji izbor za vas.

Nadamo se da smo mi, potrošači, doprinijeli pronalaženju najprikladnijeg rješenja za vaš problem. Bez obzira na porijeklo i vrstu.

Jer želimo biti dio revolucije koja će život učiniti vrijednijim, sadržajnijim i kvalitetnijim. I želimo to učiniti zajedno!

A evo još nekoliko detalja o nama:

Marina Perić, 34 – Glavni urednik i autor:

Marina PerićUvijek nasmijana Marina već je diplomirala kineziterapeut na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Nakon što je mnogima uspjela pomoći da osjete punu slobodu kretanja i iskuse mogućnosti svog tijela, danas je i majka. Osim teškog zadatka odgoja kćeri, svoje znanje dodatno je proširila upisom na Medicinsku kozmetiku. I opet na MU – Zagreb! Marina je dugogodišnji suradnik nekoliko zdravstvenih publikacija. U slobodno vrijeme voli šetnje prirodom, izlete na nova i nepoznata mjesta u Hrvatskoj, dobro odležano vino i kazalište!

Antun Modrić, 29 – Urednik “Ljepota”, “Zdravlje” i “Utjecaj apetita” i autor

Antun ModrićAntun je nestašni dječak iz tima koji nas rado informira o novim trendovima u području prehrane i biokozmetike. S ponosom možemo reći da je prije nekoliko godina uspio završiti diplomski studij povijesti umjetnosti i menadžmenta umjetnosti na Novom hrvatskom sveučilištu. Radio je i na području zdravstvenog menadžmenta. Pokorava se načelima strogog profesionalizma i beskompromisnog poštenja. Poznavatelj je kina, umjetnosti i voli posjećivati ​​umjetničke galerije diljem svijeta!

Nora Dragić, 23 – Urednik “Detoksikacija”, “Intimnost”, “Ostali” i autor

Nora DragićNora je ta koja u naš urednički tim unosi dašak boje i avanture. Iako svojevrsno ludilo, trenutno završava diplomski studij “Tiskarstvo i agencijsko novinarstvo” na Sveučilištu u Zagrebu “Sv. Kliment Ohridski’. Po vokaciji je blogerica, ali ima i višegodišnje iskustvo autorice u velikim digitalnim i tiskanim medijima. Kada nije zauzeta istraživanjem informacija i činjenica o prirodnim metodama djelovanja na tijelo, naći ćete je uz šalicu kave i knjigu. Njezini hobiji uključuju sve iz područja stripa i znanstvene fantastike.

Ljepota i zdravlje dolaze iznutra!

Naš tim će rado prihvatiti sva pitanja o temama za koje pišemo i objavljujemo naše materijale. Nemojte se sramiti kontaktirati nas i pisati o svim pitanjima koja vas zanimaju. To možete učiniti putem podataka navedenih u odjeljku Kontakti.

Zapamtite da je način na koji izgledamo vanjski odraz naše nutrine!

U našem blogu možete pronaći korisne informacije i savjete za zdraviji i ljepši život.

Za vas smo posebno odabrali: