Poštovani čitatelji i korisnici,

Teško da je itko od nas zamišljao da ćemo živjeti u vremenu kada će znanstvenofantastični scenarij biti stvarnost. Stvarnost nam, međutim, voli prirediti svoja mala iznenađenja. A ponekad su dovoljni da radikalno promijene naš stil života. Ali budi miran.

“Ne paničari”, stoji na naslovnici istoimenog priručnika u knjizi Galaktički autostoperski vodič za velikog majstora satire Douglasa Adamsa. A linija je oduvijek bila princip redakcije Bio-Trikovi. Nadamo se da je ovo vaš moto za sljedećih nekoliko mjeseci.

Ne dopustite da vas događaji uzavrele nespremne i hrabro gledajte naprijed. Situacija s pandemijom COVID-19 (korona virusom) će se jednog dana smiriti. A normalan život nas strpljivo čeka negdje u budućnosti. Zapamtite, njegove su nijanse uvijek u tonu naše vlastite percepcije stvari!

Tim Bio-Trikovi ostaje uz vas, kako psihički tako i do punog fizičkog potencijala virtualne stvarnosti. Svatko od nas uživa u prilici da radi od kuće. To radimo čak i od kada su u Hrvatskoj najavljeni prvi slučajevi koronavirusa, tjedan dana prije proglašenja izvanrednog stanja.

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja o proizvodima i načinima za održavanje ljepote i zdravlja prirodnim putem kod kuće. Vjerujemo da zajedno možemo nastaviti hrabro ići naprijed na putu osobnog i profesionalnog razvoja.

Sigurno se pitate kako se to točno može dogoditi.

Kako se naš tim brine o svima nama da zajedno prođemo kroz karantenu?

Satima sjedenje u zatvorenom prostoru može sve zdrave ljude dovesti na rub ludila i živčane napetosti. Zato se trudimo da vaš boravak kod kuće učinimo ugodnijim i zabavnijim. Svaka situacija ima svoju svijetlu i tamnu stranu, baš kao i mjesec.

Evo kako točno pazimo da ne podlegnemo stresu i panici:

  • Nastojimo vam ponuditi proizvode i artikle koji će vam pomoći da održite svoju osobnu estetiku i dobrobit. Također, neka vrijeme brže prolazi.
  • Vrlo detaljno istražujemo nove biokozmetičke proizvode koji se pojavljuju na tržištu kako bismo vas zaštitili od prijevara.
  • Pomno pratimo vaše recenzije i mišljenja o proizvodima, kao i komentare ispod edukativnih članaka, kako bismo poboljšali njihovu kvalitetu. Dobre povratne informacije su nam neophodne.

Ne gledajte utučeno kroz prozor, nego ponovno otkrijte što se događa izvan Njegove prizme!

Vaš uobičajeni način života je vani, odmara se i čeka vas. neću pobjeći. S druge strane, možete se prepustiti dugo odgađanom vremenu za opuštanje i odmor. Kao i za hobije i ljude u vašem neposrednom okruženju. Mnogo je blaga u domu oko vas. Ocijenite ih ispravno!

A evo nekoliko naših korisnih savjeta:

  • Sada je vrijeme za osobni razvoj. Prepustite se hobijima za koje nikada niste imali dovoljno vremena!
  • Obratite pažnju na svoje najmilije. Sada je vrijeme za uživanje u boljem seksu!
  • Vodite računa o svom tijelu i njegovoj dobrobiti. Ovo se u punoj snazi ​​odnosi na vaš um, duh i srce!

Uvijek smo Vam na raspolaganju,

Ekipa Bio-Trikovi!